Vijesti

Red Dead Redemption 2 je najbolje ocijenjena igra ikad na PlayStationu 4 i Xboxu One

I Rockstar se uopće umišljeno s tim ne hvali s posebnim trailerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo smo ga čekali i evo ga – stigao je! Rockstar se pohvalio posebnim “accolades” trailerom kako je njihova igra najbolja igra svih vremena na obje platforme na kojima je izašla. No je li to zaista tako? Moramo priznati kako sam na trenutak zastao, očekivao sam možda neku PlayStation 4 ekskluzivu bolje ocijenjenu na Metacriticu, ali ne. Nije.

Red Dead Redemption 2 zaista je prema svim ocjenama uzetima u prosjek na Metacriticu najbolje ocijenjena igra na Xboxu One i PlayStationu 4. Igra generacije koja, začudo, prema The Game Awardsima nije i igra godine na obje platforme drži prosječnu ocjenu od čak 97 bodova (od maksimalnih 100).

Na PlayStationu 4, prvi poslije Red Dead Redemptiona 2 je God of War s ocjenom 94, dok je na Xboxu One to Metal Gear Solid V: The Phantom Pain s ocjenom 95. Očito je, Xbox ovu generaciju je apsolutno kaskao sa svojim ekskluzivama, ali to je priča za neku drugu vijest, neki drugi tekst…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano