Vijesti

Red Dead Redemption II u 8 dana “zgazio” prvi Red Dead Redemption!

Nevjerojatan uspjeh Rockstara i Red Dead Redemptiona II!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Dead Redemption bio je zaista odlična igra. Jedna od najboljih zapravo na X360 i PS3, ali ono što je uspio Red Dead Redemption II napraviti pričat će se danima, unucima i prabakama. U samo 8 dana prodaje, Red Dead Redemption II prodao se u nevjerojatnih 17 milijuna primjeraka! Ne samo da je ta brojka sama po sebi impozantna, nego još impresivniji podatak je da je samo u 8 dana Red Dead Redemption prestigao 8 godine prodaje prvog Red Dead Redemptiona što je apsolutno nevjerojatno! Što je najbolje, prodaja se tek zakuhtava, a Rockstar očekuje da će ovih blagdana upravo RDR 2 biti najprodavanija igra!

RECENZIJA 

https://www.youtube.com/watch?v=Lje0EjrdQy8&t

Ako se nastavi ovako snažna prodaja, a moguće je da dobijemo remaster na novim konzolama i igra dođe na PC, onda bi igra mogla nadmašiti i veliki GTA V. Rockstar je s Red Dead Redemption II napravio čudo i jednu od najboljih igara ikada. Ako ste tek krenuli u svijet RDR 2 svakako pročitajte naše savjete koji će vam iganje učiniti još ugodnijim iskustvom. Zlata vrijedne savjete nađite na linku!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano