Vijesti

Remake Resident Evil remakea koji je bio remake Resident Evila? Uz Capcom se nikad ne zna

Zar zbilja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Resident Evil 2 Remake generira ogroman interes (što od strane starih fanova, što od strane novopečenih gamera) i uskoro kad bude dovršen i izdan, postavlja se sljedeće logično pitanje. Koji će sljedeći Resident Evil remakeati? Koji??

Direktor Kazunori Kadoi kaže da tek treba izbaciti Resident Evil 2 Remake i vidjeti kako će on proći kod publike da bi se išta dalje moglo planirati. Drugim riječima vjerojatno aludira na to da ako financijski ovaj remake odlično prođe, tada može biti govora o nekom daljnjem projektu slične vrste.

https://www.youtube.com/watch?v=ugbWHaKkLoA

Na prvu bi većina rekla da bi bilo lijepo da sljedeća igre bude Resident Evil 3: Nemesis i eventualno Code Veronica da se zaokruže svi bitni nastavci prije četvroke. No kod Capcoma čak nebi bilo čudno da se opet dotaknu prvog nastavka. Da, koliko god to smješno bilo, od remakea prvog dijela je prošlo dobrih 14 godina, a kontrole u njemu su i dalje bile tank. Remake remakea? Nebi bilo ništa neobično da se to dogodi. Nemojmo zaboraviti ni Resident Evil: Zero.

https://www.youtube.com/watch?v=V0MHn5nfZ08

Osobno, mislim da trenutno nema potrebe za time. Remake jedinice se još uvijek dobro drži odnosno grafički još uvijek izgleda prekrasno. Jedini kamen spoticanja za novije igrače su te famozne tank kontrole koje su im vjerojatno užasne. Jedino one traže navikavanje. Neka ipak nabace teži facelifting za trojku prvo. Potreban joj je.

Resident Evil 2 Remake izlazi 25.1.2019. za PlayStation 4, Xbox One i PC.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano