Vijesti

Remedyjev Control izlazi ovo ljeto i nema mikrotransakcije

Iako nemamo još fiksiran datum izlaska, zahvaljujući GameInformeru i njihovim Remedy vezama, saznali smo da ovo ljeto igramo Control. Remedy već duže vremena radi na svojoj novoj igri koja donosi unaprijeđenu fiziku i nove elemente u žanr koji godinama zapravo ne donosi neke velike novine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Control na prvu, ali samo na prvu, podsjeća na njihov Quantum Break koji je došao na Xbox One i PC i koji je iskreno debelo podcjenjena igra. Na igri radi i legenda igraće industrije Sam Lake, pa ne vidimo kako bi Control mogao podbaciti. Jedva čekamo isprobati ovu akcijsku pucačinu na Remedyjev način koji svakom svojom igrom pokušava unijeti nove mehanike i stvari koji drugi studiji nemaju.

Ako niste, obavezno pogledajte ovaj Control trailer

Budući da je ljeto inače slabije ispunjeno hitovima, mislimo da je ovo pametan potez kad izdati igru jer jesen će očito biti puna hit igara koje će tek potvrdu izlaska dobiti na E3-u i uoči E3-a. Naša oklada je kraj lipnja ili početak srpnja.

Remedy je potvrdio da igra neće imati nikakav oblik mikrotransakcija, ali da će dobiti nekoliko story DLC-ova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano