Vijesti

Respawn je banao pola milijuna Apex Legends varalica

Pa nije ni čudo da je igri opala popularnost kad je već pola milijuna ljudi u nešto više od mjesec dana dobilo ban. Naravno, ovo nije nikako kritika developerima koji žele osigurati za sve jednaka (koliko je to moguće) uvjete igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Respawn je od prvog dana naglasio da će imati 0% tolerancije za sve varalice u igri i očito se dosljedno drže toga. Iz Respawna su naglasili da će dodatno olakšati reportanje igrači koji varaju, a također su otkrili jedan bug u sistemu koji ne odrađuje posao oko prepoznavanja varalica na način koji bi trebao.

Bug će biti vrlo brzo ispravljen, pa očekujte još efikasnije uklanjanje varalica iz igre. No, nisu samo varalice trenutno problem. Veći problem za Respawn je mlaka Sezona 1 koja je razočarala mnoge i nije ono što su očekivali od igre.

Igrači najviše zamjeraju Respawnu nedostatak novog sadržaja, ali podsjetimo se da je igra izašla tek početkom veljače i tek je započela svoj dugački put.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano