Vijesti

Rockstar je ipak normalan i sluša igrače! Mijenja se zaista korumpirana ekonomija igre

Od idućeg patcha kauboji u online svijetu neće više biti siromasi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moram priznati da uživamo u Red Dead Onlineu koji već sada u početnoj fazi oduševljava sadržajem koji vas može držati mjesecima u igri. Ono što nas nikako nije oduševilo je ekonomija same igre. O tome smo već pisali, pa ću samo ukratko objasniti o čemu je riječ. U igri postoje dvije valute: novac i zlatne poluge. Novcem kupujete stvari unutar same igre koje su vam potrebne, a zlatne poluge su nešto kao premium valuta pomoću koje kupujete specijalne stvari ili recimo kozmetičke stvari u igri. Nije ništa sporno bilo, osim što da bi se dobila jedna zlatna poluga, treba skupiti 100 gold nuggetsa. 2 do 4 gold nuggetsa (0,02 do 0,04 zlatne poluge) se dobije događajima kao što su utrke ili deathmatch što u pravilu traje 10ak minuta. Za jednu polugu bi tako trebalo izdvojiti dobrih 8 – 9 sati igranja ili grindanja što je zaista previše i pretjerano.

Rockstar prihvatio kritike igrača

Jasno je bilo svima da je ovakav model neodrživ. Neke osnovne stvari koštaju po par poluga, a sami ste shvatili koliko dugo treba igrati da bi uopće dobili jednu jedinu polugu. Rockstar je upravo zato i napravio betu Red Dead Online da bi dobio povratne informacije od igrača. Iako je uglavnom sve pozitivno, pogađate što je bio problem. Cjelokupna ekonomija igre koja će od idućeg ažuriranja biti poboljšana, točnije bit će više balansirana jer aktivnosti koje radite nagrađivat će vas s puno više gold nuggetsa. Rockstar kaže da je igra na početku rađena da se sve promjene mogu implementirati vrlo brzo stoga očekujemo uskoro normaliziranje ekonomije jer više ne želimo biti siromašni kauboji. Osim toga Rockstar obećava ispeglati mnoge bugove.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano