Vijesti

Rockstar krenuo masovno zapošljavati ljude za rad na next-gen igri! Idući je GTA VI?

Zakuhtava se Rockstar mašina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rockstar. Studio koji nas uveseljava svojim igrama već nekoliko desetljaća i generacija konzola, studio koji je zaslužan za serijale kao što su Grand Theft Auto ili Red Dead Redemption II prebacuje se polako na next-gen igre što nije nikakvo iznenađenje. Red Dead Redemption II, pisali smo jučer, najbolje je ocijenjena igra 2018. godine i jedna od (ako ne i najbolja) igra generacije. Dio Rockstar ekipe i dalje će raditi na RDR 2 (online komponenta), dok kako se čini ostatak se prebacuje na rad na idućoj igri koja neće biti na ovoj generaciji.

GTA VI ili nešto sasvim drugo?

Ne znam znate li da je Rockstar napravio igru koja je dan danas mnogima jedna od najdražih? Naravno, pričam o Table Tennis naslovu koji je zapravo trebao biti tehnički demo za Xbox 360, a zapravo je igra prerasla u jednu od najboljih sportskih igara te generacije. Znam da svi žele GTA VI i vrlo vjerojatno da na njemu i rade, ali kako bih ja osobno volio da nam dođe novi Table Tennis. No hejt. Zašto mislim da je u pitanju GTA VI? Čisto zbog toga što sam siguran da Rockstar želi plasirati igru na obje generacije jer je na istu “foru” zaradio ogromne lovu s GTA V igrom koja je došla na dvije generacije konzola i prodala se kao luda.

Rockstar traži djelatnike za sve svoje studije pa se traže glavni dizajneri okoline i svijeta igre s naglaskom na “next-gen”  tehnologije i igre. Za svoj glavni studio u New Yorku traže motion capture developere za buduće projekte što svakako vuče na GTA VI ili neku drugu igru s jakom pričom. Naglasak je isto na next-gen motion capture tehnologiju. Ogromnu ponudu svih poslova možete sami vidjeti, a klikom na svaki od njih dobit ćete detaljan opis i uvjeriti se da Rockstar već radi na igrama iduće generacije. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano