Vijesti

Rockstar objavio oglas za hrpu novih radnih mjesta, a za što? Pa za Grand Theft Auto 6, logično!

Sumnjamo da je za Red Dead Online.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želimo vas odmah ohladiti jer zaista postoji velika šansa da je riječ o Grand Theft Autu VI, no pitanje je kad bi igru zaista mogli vidjeti jer znate i sami da Rockstar ne izbacuje igre baš često, ali zato kad izađu to su sve u pravilu pravi hitovi. Neizbježno je da će GTA VI doći. To svi znamo, a novi poslovi za koje Rockstar traži ljude govore da je riječ o novom, velikom projektu.

Bully 2, GTA VI ili novi IP?

Iskreno, mnogi se neće složiti sa mnom, ali ja bih više od GTA VI volio zaigrati novog Bullyja. Bully je baš bio posebna igra koja nikad nije dobila svoj nastavak. GTA VI je nekako logičan slijed jer znamo svi koliko će ta igra donijeti novca kompaniji. Neki hrabriji među nama tvrde da će Rockstar ubrzo najaviti GTA VI, no izglednije je da će proći još neko vrijeme do same najave igre. 

Jedino gdje vidimo mogućnost izlaska GTA VI u skorije vrijeme je podatak da je Rockstar “namlatio” ozbiljnu lovu izdavanjem jedne te iste igre na dvije generacije konzola. Znate i sami da je GTA V prvo došao na X360 i PS3, a onda je portiran na PS4 i Xbox One. Isti scenarij je moguć s novom GTA igrom gdje ako Rockstar želi pokupiti lovu na trenutnim konzolama, igru mora izdati relativno brzo.

Nove konzole prema svim podacima izlaze već iduću godinu, ali baza PS4/PC/Xbox One igrača dovoljno je velika da Rockstar opet izda GTA na dvije generacije. Budite sigurni i da hoće. 

Osim GTA i Bullyja, male su šanse da Rockstar radi na nečem potpunom novome. Iako bi to voljeli iskreno. Tko zna, možda dobijemo i novi Midnight Run, ali većina publike i struke misli da je ponuda poslova usmjerena na GTA VI. Živi bili pa vidjeli, a do tada držimo fige da Rockstar popravi Red Dead Online svijet koji je još uvijek u beti.

Ogromnu ponudu poslova možete pronaći ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano