Vijesti

Rockstar potpuno odustao od velike PlayStation ekskluzive?

Agent je mrtav!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjeća li se itko još Agenta? Agent je trebala biti zaista velika PlayStation 3 ekskluziva koja je najavljena još na E3-u 2009. godine. Odjeknula je najava jako glasno tada jer u pitanju je ipak Rockstar, ali sve nakon toga oko ovoga naslova pravo je razočarenje. Naime, osim najave tada igra je zapela u potpunom mraku. Dobili smo novi GTA, dobili smo novi Red Dead Redemption, ali o Agentu nije bilo ni govora. Prema novih informacijama, Take-Two je u potpunosti napustio ime Agent što znači da vjerojatno ništa od igre. Barem ne na PlayStationu 3 naravno. 

03 f47wp3Y

Rane i konceptualne slike

04 OZJLQZ1

Nekako nam naziv sugerira da je ovo trebala biti James Bond igra u Rockstar stilu

Je li igra zaista i potpuno napuštena? Najvjerojatnije, iako je moguće teoretski da Rockstar i Take-Two zaštite ime ove igre za PlayStation 5, što je opcija, ali jako malo vjerojatna. Ništa, mogao bi sada drugi studio možda napraviti Agenta? Rockstar i Take-Two nisu nikada potvrdili zapravo da su odbacili rad na igri. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano