Vijesti

Rockstar se ispričao, povećao nagrade u RDR Onlineu i podijelio svima čak $250 i 15 poluga zlata!

Rockstaru nije trebalo dugo vremena da se sabere i posluša igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rockstar je unatoč gomili vremena koju je imao za pripremu prilično traljavo odradio početak Red Dead Onlinea, pa je uz šlampave servere dobar broj igrača ohladio od igre pomalo lihvarskom ekonomijom. Naime, cijene itema u igri su prevelike, a riješavanjem misija dobiva se zaista malo valute, pa su se igrači diljem interneta pobunili, obećao je da će reagirati, a evo, to se upravo i događa.

Tako su promjene upravo stigle na Red Dead Online servere, oružja su jeftinija i za 40%, a misije sad daju više dolara i zlatnih poluga, što će, nadamo se, sad nas natjerati da manje lovimo životinje i ribe, a više igramo misije. Za koje se također nadamo kako će ih uskoro biti mnogo više.

Ovaj ljepotan sad košta $600 umjesto $1000. Što je i dalje poprilično nerealno, ali za nešto moramo i raditi, jelda?

Fantastična stvar koju je Rockstar napravio je ta da su svim igračima vratili razliku u potrošenom novcu koji su oružja kupovali ranije po skupljim cijenama. Tako da biste kroz sljedećeg logiranja trebali dobiti obavijest i pozitivnu promjenu na računu.

Još jedna pozitivna stvar je ta da će apsolutno svi igrači koji su barem jednom igrali igru od samog početka dobiti po $250 i čak 15 zlatnih poluga. Ako još niste isprobali Red Dead Online to možete napraviti još danas do ponoći, a do 14. 12. ćete također dobiti ovu vrijednu nagradu. Rockstar sad nastavlja i dalje optimizirati ekonomiju, a dobili smo i obećanje kako jedan čitavi niz inžinjera radi na optimizaciji i poboljšanju servera.

Naša Red Dead Redemption 2 kompilacija najsmješnijih trenutaka. Pretplati se na naš kanal ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=ubQTtXqJcZs

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano