Vijesti

Rockstar u Red Dead Online donosi velike promjene!

Kad će RDR Online izaći iz bete?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba biti iskren pa priznati da Red Dead Online nije još uvijek saživio s igraćom zajednicom na način koji to želimo i mi, ali i Rockstar. Online svijet je još uvijek u beti, igra i dalje ima problema sa serverima, ali i pohlepnim mikrotransakcijama. No, Rockstar obećava popraviti stvari, a novi patch koji dolazi 26.2. govori u prilog tome.

Puno promjena i novih stvari

Svi vi koji igrate Red Dead Online znate da igra ima problema i s bounty sustavom, kao i s načinom na koji se problematični igrači pojavljuju drugima na radaru što su neke osnove igre. Rockstar je odlučio na svim poljima napraviti promjene, a sve u cilju da online iskustvo bude ugodnije svima. 

RDR Online pun je rogue kauboja koji maltretiraju druge igrače, pa tako sad nećete na radaru biti vidljivi igračima od kojih udaljeni više od 150 metara. Ako ste još malo dalje, nećete se uopće pojaviti dok ne krenete pucati. Igrači u drugim regijama i gradovima neće biti uopće vidljivi, a sve u cilju da se spriječi ponašanje određenih igrača koji vole mučiti druge igrače.

online će biti ubačen potpuno novi sustav koji će označavati za sve previše agresivne igrače. Boja će varirati od sive do plave, a ako budete previše agresivni i ubijate igrače, svi će jasno vidjeti vašu poziciju gdje se nalazite. Bounty možete smanjiti dobrim djelima, ali do tada ćete vjerojatno biti mrtvi ako ste se odlučili baš ubijati igrače.

Bounty Hunters & Law Balancing promjene

Svi koji volite ubijati druge igrače, ako nabijete jako veliki rank, proganjat će vas i jaki lovci na glave. Osim igrača ćete tako za petama imati i elitne NPC lovce na glave. Što veći bounty rank to je vaša nagrada bolja ako se izvučete. Sve što budite radili sad imat će puno značajnije posljedice na svijet igre. Neće više biti jednako ubijate li druge igrače ili obične NPC-ove u gradovima. 

Također, Rockstar uvodi i dnevne izazove preko kojih ćete moći zaraditi XP bodove, ali i zlato koje vam je prijeko potrebno u RDR Online svijetu. Ni to nije sve jer će doći veliki balans oružja i još puno drugih stvari. Koje još sve promjene dolaze možete pročitati na službenom Rockstar blogu. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano