Vijesti

Roditelji plaćaju svojoj djeci trenere za Fortnite

Došlo je i ovo doba, a tko se ne snađe postaje odbačen od strane prijatelja u razredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na djeci je uvijek bio ogroman pritisak. Nekad se djecu slalo trenirati različite sportove, svirati klarinet ili tako nešto. Roditelji od svoje djece očekuju neke rezultate, najmanje da budu barem bolji nego što su oni bili u njihovim godinama. Hoćeš vlastitom djetetu sve najbolje, jelda… Djeca sama od sebe također očekuju puno, pa se nadmeću s prijateljima tko će imati bolje ocjene, tko će zabiti više golova ili popiti više piva, međutim, trendovi se mijenjaju.

Sad je popularan Fortnite, popularan primjerice kao i nogomet, možda i popularniji, pa su najbolji igrači na Youtubeu i Twitchu jednako popularni ili čak i popularniji od Ronalda, Messija, Modrića… Ali pobijediti u igri nije lako, a onaj tko to napravi i priloži dokaz je faca u razredu. Ostali su ljubomorni, a ljubomora s vremenom postaje očaj i opsesija koja te preokupira, zanemaruješ ostale obaveze… Sve dok ne pobijediš. Ja to sa svojih 28 godina znam, nije lako podnijeti činjenicu da 18 godina mlađa nećakinja ima više uspjeha od tebe.

Fortnite treninzi

Meni žena nažalost neće platiti nekoga da me nauči igrati i pobjeđivati, ali neki roditelji su to već započeli raditi. I to polako postaje trend. Kao što imaš tutora za matematiku ili trenera za taekwondo, danas imaš profesionalne učitelje Fortnitea. Pa tako i jedan Wall Street Journal piše o jednom roditelju koji je angažirao jednog takvog učitelja svojem djetetu.

Četiri sata vježbanja s profesionalcem koštalo ga je $50 (otprilike 320 kuna), i kako tvrdi, on je uvelike pomogao njegovom djetetu. Rezultati su već sad bolji, a počele su stizati i pobjede u duosu koje zajedno igraju. Dijete je sretnije, rasterećenije i može se posvetiti nekim drugim izazovima u životu. Na internetu su se započeli javljati i drugi roditelji koji rade isto, a sad već postoje i specijalizirane stranice koje nude takve usluge. Da, Fortnite repeticije su postale realnost.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano