Vijesti

S novim ažuriranjem Treyarch je navukao bijes Black Ops IV Blackout igrača! Baš su zabrljali

Uz sve QA zaposlenike, oni izbace u igri stvar koja ubija bilo koje zadovoljstvo igranja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neshvatljiv je ovo zaista potez ekipe iz Treyarcha koja je napravila odličan posao s novim Call of Dutyjem. Suprotno nekim mišljenjima igra se jako dobro prodaje i zapravo se radi o jako dobrom naslovu. Posebice je popularan Blackout mode kojeg igraju zaista milijuni ljudi. Jučer je u igru stiglo veliko ažuriranje koje u svim modeovima donosi jako puno novog sadržaja, a Blackout je dobio nove gameplay mehanike i promjenu mape što svakako pozdravljamo. Igru treba osvježivati stalno. Ako vas zanima što je sve došlo u igru – možete ovdje saznati. Jedna od glavnih stvari je mogućnost popravka armora u igri. 

 

The increased armour durability is an absolute shambles. Do the devs even play the game? Look at the fucking state of Level 3 armour. from r/Blackops4

Kao što znate u igri postoje 3 levela armora – Level 1 armor je logično najslabiji, dok je Level 3 armor uvjerljivo najjači. Problem je što je Level 3 armor i prije bio prejak, a sad je jednostavno uništio igru. Igrači kad se dokopaju ovog armora stalno ga krpaju do maksimuma i praktično postaju neuništvi. Kao Terminator ili Black Panther. U videeu iznad vidite kako to sad u praksi izgleda gdje ako imate ovaj armor stvarno ste puno nadmoćniji od ostatka ekipe. Ako ga pak nemate – smotajte kablove i doma idite. Internet i forumi puni su ovakvog ljutitog sadržaja i jasno je da promjena treba doći što prije. Nema smisla da morate ispaliti u nekoga 30 metaka, a njemu ne bude ništa. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano