Vijesti

SCUM u novom patchu donosi lukove i strijele, ali i mogućnost da kreirate “svoju” strijelu od 20 cm

Konačno više ne morate imati kompleks – SCUM vam nudi kreiranje penisa od 20 cm, ali pitanje je da li to želite?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa iz Gamepiresa očito nije spojila ništa za vikend, pa su danas izbacili još jedno ažuriranje igre koje donosi mnogo lijepih stvari. Osim svih mogućih popravaka bugova, ekipa konstatno osvježava igru novim stvarima koje SCUM čine stalno zabavnim iskustvom. Wild Hunter je ažuriranje koje donosi puno lijepih stvari, a vjerujem da će vama biti najzabavnije kreiranje penisa u igri.

Robin Ud

Ipak, nećemo početi odmah s penisima, nego puno korisnijim stvarima u igri. Za sve vas koji se želite baciti u lov na životinje, ljude ili puppete, sada imate dva nova luka i dvije vrste strijela. 

a233f50917f261d0627c16feaa1f07c21b54df03

Desno – bolji luk u igri koji možete pronaći na otoku. Ima veću izdržljivost od lijevog luka koji možete jedino craftati, ali je ujedno i manje izdržljiviji.

Osim ova dva luka, došle su i dvije vrsta strijela – karbonska strijela i drvena strijela. Treba reći da će u budućnosti vjerujemo doći još drugih vrsta strijela i lukova.

898f7d8b4475132c3df93ae1144a1e5bca41f6e7

Konačno mogu imati penis kakav želim

S Wild Hunterom zaista stiže i stvar koju su mnogi čekali u svijetu igara. Iako smo i ranije viđali divovske penise, ne sjećam se koja je igra dozvolila da od samog početka krenete kreirati lika kojeg vidite potpuno golog. Znači, sve se vidi i sve visi. Osim što možete kreirati milijun stvari na liku, vjerujem da će većina vas puno vremena ostaviti na izboru penisa. Ipak, budite pametni kada kreirate veličinu. Veći penis znači manje attribute poena koje vjerujem možete uložiti u pametnije stvari. 

1b524021babfcb694c661a77380c76620dad4d51

Da ne mislite da morate imati beštiju od 20 cm. Ne. Veličinu birate sami. Možete birati penis od 1″ što je 2,54 cm a maksimum je 8″ što je 20,54 cm!

Za sve vas koji volite glazbu i zabavu, u igru su stigli i glazbeni instrumenti pa ćete moći zasvirati gitaru, banjo i harmoniku. Osim toga igra je postala više “survival” te je loot smanjen za 25% kao i pad vojnih kutija za 50%. Što je sve došlo, detaljnije pročitajte na linku!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano