Vijesti

Sega najavila Shenmue I & II HD kolekciju i Mega Drive Mini konzolu!

Odlične novosti za Sega fanove!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sega je najavljivala velika iznenađenja za njihov ovogodišnji SEGA FES, a to su definitivno i ostvarili s novim najavama. Haruki Satomi, predsjednik kompanije, najavio je novu Mini verziju njihove Mega Drive konzole (poznatija kao Genesis na američkom tržištu) što je vrlo prikladno budući da je ovo 30. godišnjica originalne konzole.

segaminidrive

Vjerujemo da se Sega odlučila na ovaj potez nakon izuzetno uspješnih SNES i NES Mini konzola od Nintenda.

Zasad još nemamo previše informacija no nova verzija konzole trebala bi izaći do kraja godine, prvo na japanskom tržištu.

Novi početak

Tu je i prava bomba koju smo dugo čekali: Shenmue I & II HD kolekcija. Da, Sega će prije trojke izbaciti i kolekciju legendarnih igara koje su mnogi čekali. Igra će ponuditi izbor između japanskog i engleskog voice-overa, a tu su i nove moderne kontrole pored onih klasičnih. Igra će biti dostupna za PlayStation 4, PC i Xbox One u digitalnom i fizičkom obliku.

No ni to nije bilo sve! Sega je najavila i Sega Ages kolekciju za Nintendo Switch koja će sadržavati 15 igara. Neki od tih naslova su Sonic the Hedgehog, Thunder Fire IV i Phantasy Star. Za kraj imamo i najavu novog Sakura Taisen projekta (poznatiji kao Sakura Wars na zapadu).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano