Vijesti

Šex Xboxa obećao da će u ovoj godini PC igrači dobiti puno ljubavi od Microsofta

PC igrač ste? Osjećate se zanemareni? Muči vas Epic Games Store? Onda za vas imamo rješenje. Ako pročitate ovaj naš članak, u roku dvije minute osjećat ćete se puno bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to nije sve, jer Microsoft i Xbox ove godine planiraju velika ulaganja u PC igre i žele ispraviti nepravdu koju su svih ovih godina činili PC igračima. Svjestan toga je i Phil Spencer koji je priznao da su zadnjih nekoliko godina radili pogreške kad su u pitanju PC igrači.

Halo: MCC na PC-u je samo početak

Phil je obećao da će već na E3-u biti jasno koliko je Microsoft pojačao aktivnosti okrenute ka PC igračima.

While we are proud of our PC gaming heritage, we’ve made some mistakes along our journey. I know we’ve talked quite a bit over time about what we want to deliver for the player on PC, but at E3 this year, and throughout 2019, you’ll begin to see where we’ve been investing to deliver across Store, services, in Windows and in great games. It’s just the beginning.

Dakle, MS će uložiti trud, znanje i novac ne samo u igre već i sve moguće druge usluge kao i u Windows trgovinu. Microsoft očito puca visoko na svim frontama jer očekuje se da na E3-u otkriju next-gen konzole, ali očito i PC igrači neće biti zanemareni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano