Vijesti

Sezona 7 u Fortnite stiže za 3 dana, a cover slika izgleda opako

Ice King? Skijanje?

Većina se veseli Sv. Nikoli u četvrtak, ali velika većina se više veseli novoj sezoni u Fortniteu. Ja se osobno veselim noći s četvrtka na petak jer nam dolazi The Game Awards, a ako igrate Fortnite možda ćete htjeti ostat budni jer izgleda da se sprema baš u vrijeme TGA nekakav poseban događaj u igri ili će svi koji budu logirani u igri u to vrijeme dobiti nešto specijalno. Jasno je to na Twitteru rekao Geoff Keighley koji je osnivač The Game Awardsa. 

 

Zima i Ice King?

Sezona 7 trebala bi biti do sada najbolja ikada, ako ćemo vjerovati Epicu. Tema će biti to već sada znamo snijeg i zima. Očekujemo pregršt događaja u igri, posebno za Božićno razdoblje kada će svijet Fortnitea biti prepun igrača. Epic je danas službeno pustio novu sliku koja pokazuje zimu, a ako gledate pozorno na slici ćete vidjeti skijaša, pa očekujemo da ćete skije koristiti za kretanje po mapi, a vjerujemo da će biti i nekakva mini igra skijanja. Možda nekakav slalom? Svakako očekujemo i skijaške skinove.

 

No, puno zanimljivije izgleda slika koja pokazuje nekakvog Ice Kinga koji izgleda prilično zlo. Čini mi se da će sva ta Božićna idila biti narušena upravo zlim Ledenim kraljom. Znamo sigurno da će Epic prirediti nešto epic. Igrači već danima pišu i pričaju o novom snježnom dijelu mape. Sve ćemo saznati za 3 dana. I izgleda li samo meni ova “kruna” oko ovoga zlikovca kao dvorac? Sjećate se da su neki već pronašli dvorac ledeni?

l4lugd3mkhx11

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close