Vijesti

Shadow of the Colossus je ponosno zasjeo na vrh britanske liste najprodavanijih igara

Da je Bluepoint odradio odličan posao dokazuju i prodajni razultati. Još jedan Sonyjev remaster je došao na vrh liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema uobičajenom tjednom ažuriranju top 40 liste najprodavanijih igara u Velikoj Britaniji prema UK Interactive Entertainment, prošlog tjedna je Shadow of the Colossus došao na sam vrh liste. Čestitke slijede Bluepointu na odlično odrađenom poslu glede remasteriranja kultne igre. Da su odradili odličan posao, dovoljno je vidjeti kritike i ocjene. Ako ste slučajno u nedoumici nabaviti igru ili, samo bacite oko na našu recenziju. Lista tako izgleda ovako:

UKIE_lista_veljača18.JPG

Kao što se može vidjeti, neki starosjedioci kao što je GTA V uvijek drže jedno mjesto u top 5 i ne puštaju nakon svih ovih godina. Ista stvar je i sa Mario Kart 8 Deluxe koji je uvijek među prvih 10. Prošlogodišnji vladar vrha top liste što se tiče remastera, Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy drži i dalje solidno 11. mjesto. Iako se ne vidi ovdje na tablici nego se može vidjeti na ovom linku, zanimljivo je napomenuti kako je Star Wars: Battlefront II skočio sa 30-og na 22. mjesto, a Prey sa 32. na 23. mjesto. Končano i Prey dobiva malo pozornosti koju definitivno zaslužuje. Bilo kako bilo, nadajmo se da će Shadow of the Colossus još koji tjedan držati prvo mjesto kako bi konačno osim kultnog dobio i status komercijalno uspješne igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano