Vijesti

Sigla je 6.0 nadogradnja za PlayStation 4 – Sony nas svjetski zatrolao ili je nešto skriveno “pod haubom”?

Čudne i misteriozne stvari se događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika PlayStation nadogradnja!” – uleti profesor iz vjeronauka u razred učenika trećeg razreda mehatroničara Srednje tehničke škole u Babinoj Gredi, pa u hodu zadihanim glasom nastavi: “Piše na fakin FFA!”

Ona jedina cura među 22 dječaka, inače najbolji učenik u razredu, je dovoljno inteligentna da prepozna o čemu se radi, pa pokupi stvari, ustane i odšeta nonšalantno iz razreda. Bolje joj je u birtiji. Vjeroučitelj je totalno nezainteresiran za odmetnicu, pa izvlači projektor iz kabineta, koji je pak povezan s PlayStationom. Jer naravno, na vjeronauku se igraju turniri u PES-u. Koga zanima gdje je tamo neki Jahve uputio Abrahama… Učenici već iskusno zamračuju prostoriju kako bi bolje vidjeli prikaz slike, čuje onaj poznati “bip”, konzola se pali, nastaje muk.

“The following version of the system ia available: 6.0” ispisuje se na bijelom zidu, friško obojanom prije početka školske godine. “NEXT, NEXT, NEXT” deru se učenici, nestrpljivi u iščekivanju što novoga donosi nadogradnja. Jer nadogradnje s cijelim brojem uvijek donesu nešto veliko. Vjeroučitelj kulerski, smireno, zastane na par trenutaka, čisto da podigne napetost u zraku koja se sad već može rezati nožem, pa pritisne X kako bi se nastavio proces instalacije.

Preuzima se 426 megabajta teška datoteka. Mreža u školi je zagušena i proces se odvija prilično sporo. Kako se “crta” povećava napetost je sve veća. Evo ga na 100%! Konzola se gasi. Ponovno se pali i kreće proces instalacije. Začudo, ona prolazi jako brzo i to je to, 6.0 je tu!

Na prvu sve izgleda isto. Profesor u šoku ne može doći do riječi. Učenici ne vjeruju. Šok u Babinoj Gredi! Najednom se čuje misteriozni duboki glas iz “tamo negdje gore” i zapovjedi: “Odi u settings sinko moj, mora bit nešto novo da ga je*eš!” Vjeroučitelj pada u nesvijest, a kontroler brzo preuzima onaj učenik štreber što uvijek sjedi u prvoj klupi, pa drhtavim rukama navigira skroz desno, pa dole, pa prolazi kroz menije. Nema ništa.

“Opet su nas sje*ali” – ljutito izgovori onaj misteriozni duboki glas, prije nego što će dramatično pomicanje zavjesa označiti kako je to nešto napustilo prostoriju. Ona cura, jedina učenica u muškom razredu sve je znala već ranije. Prokleta Xbox fanbojka sad se smije ispijajući pivo…

Velika nadogradnja s “velikim” brojem po prvi put ne donosi ništa novo

Da, danas je stigla 6.0 nadogradnja na naše konzole. I nema ništa novog. Što se događa sa Sonyjem? Čemu sve ovo? Zašto izdavati veliku nadogradnju s “velikim” brojem ako nemaš apsolutno nijednu novu mogućnost?

Postoje sumnje kako je unutar nadogradnje nova velika skrivena mogućnost koju tek treba razotkriti. Čak ni Sony na svojem blogu nije ništa službeno objasnio o nadogradnji, što je uvijek bio običaj dosad, pa se čeka neka službena izjava. Mogućnost promjene PSN imena? Ili nešto drugo? Odbijamo povjerovati da nas Sony trola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano