Vijesti

Slavni Obsidian ima novi RPG naslov, a otkrivanje na The Game Awardsima

Stiže novi RPG naslov od legendarnih kreatora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetki igrači ne znaju tko je Obsidian. Ako ne znate, Obsidian je studio koji nam je dao igre kao što su Dungeon Siege III, Fallout: New Vegas, Star Wars Knights Of The Old Republic II i Pillars of Eternity. To je samo dio opusa slavnog studija, kojeg su moramo reći napustile mnoge osobe koje su prije radile u njemu. Novi život i zamah Obsidianu je dao Microsoft koji ga je kupio, a studio je sada u njihovom vlasništvu. Obsidian će na raspolaganju imati hrpu novca što je i sam Microsoft poručio, pa se nadam da možemo očekivati samo najbolje od ovoga studija.

Nova igra je RPG, a dolazi na sve konzole ili samo Xbox?

Glavno pitanje koja se postavlja oko nove igre je “dolazi li ta igra i na PlayStation”, jer kao što smo rekli, Obsidian je od prošlog mjeseca u vlasništvu Microsofta. Doduše, rad na ovoj igri sigurno je započeo ranije, a ne prošli mjesec. Microsoft i Obsidian jesu izjavili da svi raniji projekti koji su trebali izaći na sve platforme i ostat će multiplatform. S druge strane Obsidian je prije ove kupnje Microsofta znao novac prikupljati preko Kickstartera, a u takvim slučajevima igra često bude najavljena samo za PC, a tek kasnije na konzole. U svakom slučaju znamo da nova igra dolazi na PC i Xbox.

ac skin cream

Zašto me podsjeća nekako na BioShock? Iako novi naslov nije pucačina, nego RPG!

Iskreno, također sumnjam da Obsidian radi na novom Fable naslovu jer od ranije je poznato da Playground Games (Forza Horizon serijal) radi isto na RPG igri otvorenog svijeta i uz njega se veže novi Fable. Ako su informacije točne, rad na Fableu je debelo započeo. Ako odete na Obsidianovu web stranicu, vidjet ćete timer koji završava baš kada kreće The Game Awards 2018 show. Iskreno, jedva čekamo vidjeti o čemu je ovdje riječ i hoće li ovaj novi RPG biti Microsoft only ekskluziva. Dok nam ne otkriju igru, možemo samo nagađati što sve ovo znači. Vuče me na nekakav BioShock, Prey RPG u svemiru. 

obsidian tease b

obsidian tease

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano