Vijesti

Službeno je – Frostpunk ovo ljeto stiže na PS4 i Xbox One

Jedna od ponajboljih PC igara prošle godine, survival builder RTS, Frostpunk konačno dolazi na konzole i to već ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno je igra potvrđena putem trailera koji možete vidjeti iznad, a
Frostpunk: Console Edition (nema što, maštovit naziv) potpuno će biti prilagođen konzolašima.

Ne, to ne znači da će biti “poglupljena” i olakšana u odnosu na PC verziju, već se misli na kontrole koje će u potpunosti biti prilagođene konzolama. Kontrole i prilagodba sučelja su jedini razlog zašto već nismo zaigrali ovu igru jer developeri žele prvo sve detaljno testirati, a tek onda igru izbaciti van.

Konzolaška verzija dolazi s određenim bonusima za igrače, ali više ćemo saznati u idućim tjednima. Ako mislite da će igra biti olakšana samo zato jer dolazi na konzole, odmah vam možemo reći da neće.

I dalje vas čeka teška, ali poštena, “zimska” survival-builder strategija koje je oduševila mnoge igrače, ali i kritiku. PC verzija na Metacriticu ima velikih 84 od 100. Ovo ljeto ne morate ići na more, već samo upalite Frostpunk.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano