Vijesti

Sony Bend, studio koji stoji iza nadolazećeg Days Gonea se udvostručio i seli u znatno veće prostore

Vrijeme selidbe potencijalno otkriva period izlaska Days Gonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sonyjev Bend studio, smješten u istoimeni američki gradić Bend od samo 80-ak tisuća stanovnika pretvara se u potencijalnu Sonyjevu perjanicu. Studio najpoznatiji po Syphon Filter serijalu i jako dobrom Uncharted: Golden Abyssu za PlayStation Vitu, nakon što im je Sony odlučio povjeriti nadolazeći projekt velikih razmjera Days Gone, proživljava svoju novu mladost.

Tako su za potrebe projekta u posljednje vrijeme znatno povećali broj zaposlenika, s 45 na 103, što je više od 100 postotnog porasta! Da Sony, kao i ključni ljudi studija misle ozbiljno dokazuje izjava predsjednika američke podružnice Sonyja kako se taj broj neće smanjiti nakon završetka igre. Također, zakupljen je i veći prostor u koji se cijeli studio seli na jesen, a koji bi trebao biti dostatan daljnjem širenju studija.

Days Gone stiže na jesen?

Što nam još govori termin selidbe u nove prostore? Vođeni logikom, prilično je velika mogućnost izlaska Days Gonea baš u tom jesenskom terminu, ili krajem ljeta. Jer studio koji je trenutno u visokom tempu produkcije svakako si ne može usred takvog tempa priuštiti rez koji donosi selidba. Selidba u nove prostore je proces koji se odvija više mjeseci, potrebno je neko vrijeme da se “kockice” poslože, a stroj “zalaufa”. Stoga smo sigurni da studio koji je pionir u gaming industriji vođen iskusnim ljudima si nebi dopustio takav zastoj u produkciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano