Vijesti

Sony ponovno poklanja Netflix pretplatu, provjerite svoj email

Ustajem se jutros, a na mailu radosna vijest – 3 mjeseca Netflixa besplatno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutro ili dan počeli su dobro. Dok mi stižu mailovi za Crni Petak, a nikada manje love u novčaniku, dobri stari PlayStation valjda sretan rezultatima u listopadu poslao mi je kod za 3 mjeseca Netflixa. Pisali smo vam i prošli mjesec da provjerite svoje email sandučiće, pa sam pomislio da sam dobio nekakav zaostatak od prošlog mjeseca, ali to nije slučaj. Otišao sam malo pregledati druge forume i Reddit i vidim da i drugi igraču radosno javljaju da su dobili kod za Netflix. U svakom slučaju ovih dana gledajte i svoje spam/junk pretince jer moguće da je kod završio tamo.

A na Netflixu se trenutno nalazi odličan izbor serija i filmova, pa ako ste dobili kod uživajte ljudi. Netflix može gledati na TV-u, mobitelu, tabletu, konzolama. Skoro i na na Nokija 3310 uređaju. Uživajte i javite jeste možda dobili kod. Bitno samo za napomenuti da kod koji sam ja dobio treba aktivirati prije 31.12.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano