Vijesti

Sony praktički potvrdio Death Stranding i The Last of Us Part II za 2019. godinu!

To smo čekali!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš smo danas objavili članak i video koji smo radili malo ranije (ovaj članak) gdje smo naveli najveće igre koje nemaju još definiranu godinu izlaska, iako se nadamo vidjeti ih u 2019. godini. Nedugo nakon što smo dovršili video za YouTube i napisali članak, Sony i PlayStation su izdali trailer pod nazivom “Coming Attractions” u kojem vidimo velike i nadolazeće hitove koji stižu na PlayStation 4. Iako nigdje nije izričito navedeno da dolaze ove godine, mislim da je itekako jasno svima da su na listi sve igre koje dolaze ove godine. Jedine nepoznanice su – The Last of Us Part II, Death Stranding te Ghost of Tsushima. Sve tri igre završile su u traileru skupa sa svim igrama koje dolaze ovih mjeseci. 

Dosadio sam već svima, pa i sebi i svojoj ženi, ALI moramo naglasiti da nas čeka zaista luda, luda godina. Pa pogledajte samo ove hitove koji dolaze na PlayStation 4, a gdje su još igre koje dolaze na Xbox, PC i Nintendo.

KAKVA LUDA GODINA ĆE OVO BITI

https://www.youtube.com/watch?v=m-FdMbwhKVQ

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano