Vijesti

Sony zarađuje hrpu novaca na PlayStation Now pretplati

Svi se žale što PlayStation 4 nije kompatibilan s PS1/PS2/PS3 igrama, dok je Sony to jako dobro unovčio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno, PlayStation Now ne pratimo toliko jer ga kod nas službeno nema. Streaming servis koji vam omogućava igranje preko 700+ PS3/PS4 igara u svakom trenutku za naše prilike i košta jako puno. Teoretski da i možete koristiti PlayStation Now kod nas treba vam jako dobra internet veza (ako ćete streamati) iako od nedvano PlayStation Now igre možete skinuti direktno na konzolu i igrati o čemu smo isto pisali već. 

Drugi faktor koji bi mogao utjecati na kupnju ove usluge bila bi cijena. Mjesečna PlayStation Now pretplata košta £12.99, a godišnja čak £84.99. Što se tiče kompatibilnosti i vrijednosti za novac Gamepass je naš i dalje favorit, a Xbox One je definitvno konzola koja jedina podržava igranje starijh igara bez ikakve pretplate. Naravno, ako ste još uvijek sačuvali stare X360 i neke Xbox igre.

Što je PS Now za neupućene

https://www.youtube.com/watch?v=JmSWP_h7kG4

Sony je opet odigrao pravi potez

Ako mislite da je PlayStation Now osuđen na propast radi visoke cijene ili činjenicom da konkurencija nudi fleksibilniji izbor onda se varate. PlayStation Now puno je uspješniji od Gamepassa i EA Accessa). Sony je na PlayStation Now usluzi do sada u 2018. godini “okrenuo” velikih $143 milijuna. Ako nemate dojam koliko je to, onda ćemo reći da PS Now drži čak 52% tržišta, dok Gamepass i EA Access dijele ostatak kolača. Eto, ako ste se pitali tko još u svijetu koristi PlayStation Now mislim da ste dobili jasnu sliku da je Sony opet napravio odličan potez.

graph 1143535

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano