Vijesti

Soulja Boy zarađuje milijune na preprodaji i varanju ljudi, a oni to i dalje “puše”

Ne da preprodaje konzole po većim cijenama, nego sad još širi ponudu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Soulja Boy kriminalac ili genijalac? Jer kako objasniti “zatucanost” ljudi koji kupuju prve njegove dvije konzole po puno većoj cijeni nego što se mogu naći na eBayu ili Aliexpressu? O prve dvije konzole koje se debelo nalaze u sivom području emulacija smo već pisali, a ako vas zanima zašto bi netko kupio Soulja konzole koje možete pronaći na tržnici za manje novaca – čitajte ovdje! Ma možete naručiti i ako baš želite. Čovjek je na preprodaji zaradio već 2 milijuna dolara i logičan potez je uvesti “nove proizvode i proširiti ponudu dalje.

product image 776818666 1480x

Ovo je SouljaBoy mini! Soulja je prodaje za 134/ £107 dok istu stvar Aliexpress prodaje za $24/ £20 s tim da dobijete duplo više igara u konzoli. Čak 500 više!

Druga konzola s kojom Soulja Boy proširuje ponudu zove se SouljaGame Fuze. Konzola je ništa drugo nego kineska Android konzola koja se prodaje u Kini. Konzola je otkrivena još 2016. godine, ali imala je legalnih problema koje će imati i ovoga puta. Soulja Boy ističe da je za ovu konzolu osigurao igre od AAA studija, ali problem je što je isto to pričala i kineska kompanija. Obje konzole su u sivoj zoni, a Nintendo već istražuje potencijalnu “krađu” intelektualnog vlasništva. 

product image 84704475 1480x

Ova kineska kopija košta inače kod Soulje $640/ £507, dok je na Aliju $320/ £257! Dakle, kakva prevara od čovjeka!

I ne samo to, ovo nije kraj Soulje jer čovjek osniva i svoj esports team. Kad ide – onda ide. Iako, osobno ne razumijem ljude koji su mu donijeli 2 milijuna dolara zarade na preprodaji konzola koje su uz to jeftinije na drugim mjestima. Ali, zato je Soulja-Soulja, a ja sam Flipper. Ne kužim biznis. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano