Vijesti

South Park je dobio epizodu posvećenu Red Dead Redemptionu 2 i fantastično je pogodio poantu

Čak i nakon 22 sezone, South Park ponovno uspijeva oduševljavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Dead serijal je s “dvojkom” konačno dobio priznanje koje zaslužuje. Prvi Red Dead Redemption, koji je u biti drugi nastavak u Red Dead serijalu (prvi je bio Red Dead Revolver na PlayStationu 2) nekako je ostao u sjeni GTA igara i ostalih velikih hitova, međutim, RDR 2 je dospio i u mainstream medije.

Kad o vašoj igri krenu pričati Index i Telegram portali, i to ne u kontekstu štetnosti videoigara prema mladima, to je već nešto, ali kad o vama kreatori South Parka snime cijelu jednu epizodu, to je to i većeg priznanja nema.

Šesta epizoda dvadeset druge sezone je genijalna, a izrezak koji vam donosimo ispod ističe legendarnog riđokosog detektiva Harrison Yatesa koji, nakon što dođe doma nakon napornog radnog dana, otkrije da mu je žena igrala Red Dead Redemption 2 dok ga nije bilo. Naravno, čovjek poludi, a ja se svakako mogu poistovijetiti s njim. Naime, doživio sam isto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano