Vijesti

Spider-Man otvorio put svim drugim “hero” igrama, ruši sve rekorde prodaje!

Baš kao što je Ironman pokrenuo lavinu filmova sa svim super junacima, Insomniac je dokazao da igrači itekako žele biti super junaci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimo iskreni, svi želimo biti junaci na ovaj ili onaj način. Ne u smislu super moći, nego junak si kad bakici pomogneš preko ceste, junak si možeš više od “dvaput” i slično. No, vratimo se mi na temu. Sjećate se svi nekad kako smo od 10 filmova sa super junacima baš možda mogli pogledati jedan jer svi su bili smeća? A onda je došla 2008. godina i prvi Iron Man s Robert Downey Jr. u glavnoj ulozi. Nitko nije ništa očekivao od filma, a sve kasnije je povijest. Danas i sami znate da godišnje gledamo nekoliko Marvelovih filmova i da su takvi filmovi često i najgledaniji u kinima.

Du1qOSmXgAAPVQD.0 2

Insomniac je besplatno ubacio najtraženije odjelo od strane fanova, ono iz Sam Raimi Spider-Mana

Znači li uspjeh Spider-Mana invaziju igara sa super junacima?

Pa osobno se nadam da ćemo ovakav tip igara viđati češće. OK, nije Insomniac izmislio toplu vodu jer sjećamo se svi odličnog Batman Arkham serijala, ali dugo godinu nismo igrali niti imali ovakvu dobru “hero” igru. Spider-Man je postao najbrže prodavana igra svig vremena kad gledamo ovaj žanr “hero” igara. Uzmite u obzir da igra nije izašla na sve platforme kao jedan Arkham serijal. Uz to je zaista porušio mnoge rekorde prodaje, a tek se sad očekuje još porast prodaje jer je igra dobila sniženje. Ako niste odigrali ovu fantastičnu igru, ona je i kod nas snižena, pa je možete kupiti za 269,00kn!

https://www.youtube.com/watch?v=QjQgGMaie2o&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano