Vijesti

Splinter Cell ipak nije mrtav

Na E3 konferenciji Ubisoft nas je počastio prikazima za Assassin’s Creed: Origins i Far Cry 5, a potom i za vječno odgađani Beyond Good and Evil 2. Grupica fanova Sama Fishera s pravom se pitala: „Gdje je, dovraga, u cijeloj toj priči Splinter Cell?“

Da se podsjetimo, Splinter Cell: Blacklist je ujedno i zadnji SC naslov koji je izašao sada već davne 2013. Sada imamo i konkretnu potvrdu da se na novom Splinter Cellu radi, no čini se da potencijalna nova igra nije odmakla od konceptualne faze.

Na nedavno objavljenoj vijesti s Ubijevog bloga i navodom na dio starijeg intervjua, potvrđeno je kako se na novom Splinteru Cellu doista i radi.

Izvršni šef Ubisofta, Yves Guillemot, izjavio je sljedeće: „Ono što možemo reći je da dobivamo mnogo nacrta i prijedloga za [Splinter Cell] brand te da planiramo odabrati jedan. Vjerujem da ćete uskoro moći vidjeti nešto konkretnije, ali za to se morate strpjeti.“

Eto, čini se da nam ne preostaje drugo nego čekati na nove informacije, ali novi SC je po svemu sudeći samo pitanje vremena.

Povezano

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close