Vijesti

Square Enix najavljuje Valkyrie Anatomia: The Origin

Nakon dugih 7 godina, vrijeme je za novi nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Pošto vjerujemo da većina čitatelja i nije baš upoznata sa serijalom, povijest je učiteljica života! Valkyrie Profile serijal seže još iz doba prvog Playstationa, točnije 1999.kada je izašao prvi nastavak (2006. izlazi port za PSP pod imenom Valkyrie Profile: Lenneth). Iako je štih igre JRPG, mitologija je uglavnom nordijska, ali si dopušta artističku slobodu u priči i izgledu općenito. Nastavak izlazi 2006. godine za PS2 pod imenom Valkyrie Profile 2: Sylmeria a trenutno posljednja igra u serijalu se zove Valkyrie Profile: Covenant Of The Plume za Nintendo DS 2009. godine. Procjenjuje se da je serijal ukupno prodan u oko 1.6 milijuna primjeraka.

A sada je najavljen i novi, četvrti po redu nastavak po imenu Valkyrie Anatomia: The Origin. Zbog čega više nema “Profile” u imenu nego “Anatomia”, nije poznato. Također nije poznat ni kada izlazi ni za koje platforme izlazi, iako se naveliko šuška da će to bit mobilna platforma. Poneki dušebriznici već bacaju poneko “sjeme mržnje” prema Square Enixu i njihovom tobože “Oživljavanju” IP-ova da bi ih reducirali na takozvane inferiorne platforme kao što je mobilna umjesto da igra doživi propisno izdanje na vodećim konzolama (ili eventualno prijenosnim). Što će doista biti od toga, ostaje za vidjeti jer jedino što zasad postoji je ova teaser stranica i to je manje više to.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano