Vijesti

Square Enix sprema nešto divlje za 20. godišnjicu Xenogearsa

Ajde, barem su se sjetili svoje legendarne igre, kada su već zaboravili obilježiti 20. godišnjicu igre Parasite Eve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serijal koji je obilježio PlayStation 2 eru pod nazivom Xenosaga, a zadnjih par godina uveseljava vlasnike Nintendovih konzola pod nazivom Xenoblade Chronicles korijenima seže u doba prvog PlayStationa. Tako je za japansko tržište izašla 11.2.1998. godine, a za Sjevernu Ameriku 20.10. iste godine. Naravno, koga briga za nas Europljane? No, to nas nije spriječilo da nekim sumnjivim metodama dođemo do igre i zaključimo da se radilo o vrhunskom JRPG-u, ako ne i jednom od najboljih sa “sivonje”.

Nešto divlje, nažalost,  nije nikakav remaster ili možda neka nova Xenogears igra. Umjesto igara, bit će riječ o akcijskim figuricama odnosno novim dizajnovima od strane Junya Ishikagija.

 

 {gallery}Xenogears Action Figures – Gallery{/gallery}

Na ovim crtežima se mogu vidjeti dva “Gearsa” iz igre: Fei Fong Wongov Weltall i Vierge kojim upravlja Elyy Van Houten.

 

 Ishikagi-san na svom tweetu kaže da je projekt tek započeo te da nije sigurno hoće li sve što je obećano biti i napravljeno. Nadajmo se da hoće. Dodatnih specifičnih informacija o akcijskim figurama zasad nema. Kamo sreće da naprave remaster igre za PlayStation 4!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano