Vijesti

Star Wars Battlefront II je najbolja multiplayer igra koju ne igrate

Da, napisao sam to. I stojim iza ovog naslova jer današnji Star Wars Battlefront II nema veze s onom igrom koja je izašla u studenom 2017. godine. Tadašnja verzija bila je ubijena gramzivljim i prokletim loot boxovima ugrađenim u samu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti jedna druga igra nije izazvala toliko otpora kod igrača kao Battlefront II. Sasvim opravdano svi su igru napustili i popljuvali, a EA je još dublje potonuo u očima igrača. A onda…

Renesansa

Odgovorno tvrdim da nećete za tako malo novaca pronaći bolju multiplayer igru. Battlefront II često možete kupiti za pravu siću, a igra danas ima sadržaja i modeova da nećete znati što počet igrati. Ova je igra ako ćemo biti iskreni miljama vrijednija kupnja od Battlefielda V jer su u ovih godinu i pol dana developeri iz temelja promijenili igru.

Igra ima 16 mapa i nekoliko raznih varijacija istih, pregršt različitih modeova za sve, a jučer je došao opet ogroman update koji u igru praktički donosi conquest mode u Star Wars svijetu. Potpuno su na bolje preradili borbu s herojima i pravi je užitak.

Trenutno ne mogu naći igru za koju mogu reći da za novac daje više. Igra ima sadržaja da ćete mjesecima igrati, ima još uvijek veliku bazu igrača koja se sve više vraća.

Gameplay nije nikad bio problem ove igre. Problem je bila loot pohlepa i sadržaj. Sad više ništa od toga nije problem i ako volite Star Wars svijet i multiplayer igre, probajte Battlefront II. Vjerujte, valja.

Pogledajte samo koliko je sadržaja dodano od izlaska igre. A ako imate vremena, svakako pogledajte i ovaj video koji upravo potvrđuje sve što sam gore napisao.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano