Vijesti

StarCraft II postaje free to play igra

Popularni Blizzardov RTS sredinom studenog mjenja svoj model igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom BlizzCona 2017 gdje Blizzard donosi pregršt vijesti i najava u vezi postojećih igara je između ostalog rečeno kako će se StarCraft II prebaciti na free to play model igranja. Besplatne će biti igra i njena kampanje Wings of Liberty kao i svaki Co-op Commander i kompetitivni multiplayer (ranked mečevi).

Ali Heart of the Swarm, Legacy of the Void i Nova Covert Ops misije neće biti besplatne. Pojedinačno će koštati 14,99$ ili 39,99$ u kompletu. Dakako, Blizzard će i dalje pružati nov sadržaj poput novih skinova i Co-op Commander misija.

Svi oni koji su već prije kupili sve ekspanzije će dobiti specijalni Ghost skin i 3 nova portreta kao zahvalu. Oni koji su kupili prije samo Wings of Liberty kampanju, biti će u mogućnosti dobiti besplatno Heart of the Swarm ekspanziju logiranjem na Battle.net u razdoblju između 8.11. i 8.12.2017. godine.

StarCraft II prelazi na free to play model 14.11.2017.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano