Vijesti

Steam “iscurio” datum izlaska Obsidianovog “The Outer Worldsa” – RPG-a kojeg čekamo kao ozebao Sunce

Ne možemo dočekati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ste zadnji put igrali poštenu i pravu RPG igru? Kad je zadnji put izašla prava i poštena RPG igra? Tu ne mislimo na igre koje su open world avanture i u sebi imaju elemente RPG-a, već pravi i punokrvni RPG naslov? Ne sjećamo se. Posebice mi koji igramo na konzolama. BioWare je uplovio u neke druge vode, Witchera smo prešli davno pa i Kingdom Come: Deliverance. Što nam ostaje?

Obsidian čarobnjaci

Obsidian Entertainment (studio koji je radio na igrama kao što su Fallout: New Vegas i Pillars of Eternity) prošle godine na dodjeli The Game Awards’a najavio je svoj novi RPG-e “The Outer Worlds.” Igra neodoljivo podsjeća na miks dobrog i starog Fallouta, te dobrog i starog Mass Effecta. Igra će biti pravi RPG-e naslov s jakom pričom, likovima i radnjom na koju ćemo mi svojim odlukama utjecati.

NOVI GAMEPLAY

https://www.youtube.com/watch?v=J3cRpYGVPsU

Igra neće imati nikakav oblik mikrotransakcija, i ako je najavljena tek prije par mjeseci očito je dugo bila u razvoju budući da dolazi zapravo vrlo brzo. Steam stranica ove igre iscurila je nenamjerno datum izlaska, a to je 6.8. Dakle, već ovo ljeto. Datum je maknut rekordno brzo, ali igrači su već uhvatili dokaze.

Ako ste propustili pogledati launch trailer svakako pogledajte, ali preporučio bih vam da pogledate video iznad gdje možete vidjeti novi gameplay. Ako vas zanima još više informacija oko igre, svakako posjetite GameInformer koji ekskluzivno pokriva ovu igru gdje možete pronaći hrpu novih informacija.

https://www.youtube.com/watch?v=DcYL2HavLVA

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano