Vijesti

Steam objavio igru u kojoj morate silovati i ubijati žene da biste napredovali dalje u igri

Igra je i dalje živa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valve i Steam našli su se pod žestokim udarima kritike jer je na Steam izašla igra koja se zove Rape Day. Kao što u opisu vidite, ovo je igra koja potiče silovanje žena. Ne samo da potiče, nego je to cilj i smisao ove igre, a ako ih nećete mučiti, ubijati i silovati nećete moći ni napredovati dalje.

Rape Day je vizualna priča (igra) koja sadrži više od 500 slika i preko 7000 riječi, a koja prema Steam opisu omogućuje igračima “verbalno mučenje, maltretiranje, ubijanje i silovanje žena kako napreduju kroz igru” Ova igra nalazi se na popisu igara koje dolaze na Steam već par tjedana i nevjerojatno je da nitko iz Valvea nije reagirao.

b4lf

Pravo je čudo da je igra uopće prošla kontrolu i sve smjernice koje Steam ima. Stvari u svoje ruke su tako uzeli igrači koji su žestoko osudili ovakav tip igre, ali bolje ne prolazi i njen kreator Desk Plant studio. Iskreno, kome treba i tko želi igrati ovakvu igru? Očekuje se da će zbog pritiska igrača, ali sve više i medija, Steam maknuti ovu sramotnu igru iz svoje ponude.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano