Vijesti

Stigao je još jedan novi profesionalni kontroler za PlayStation 4 zavidnih mogućnosti

Dobrih kontrolera nikad dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Nacon Revolution Pro kontrolera i njegovog nasljednika numeriranog s “dvojkom”, Nacon je predstavio novi, treći profesionalni kontroler licenciran od strane Sonyja za PlayStation 4.

Radi se o Unlimited Pro Controlleru koji po prvi put u seriju uvodi i bežičnu konekciju. Razlog zašto je Nacon kod prošle dvije iteracije išao samo u žičanoj izvedbi su dodatne milisekunde odziva koje kod profesionalnog igranja život znače, međutim, sad su, kako kažu, uspjeli taj odziv smanjiti na minimum i radi se o navodnom najboljem bežičnom PlayStation 4 kontroleru današnjice. Koji se, naravno, i dalje po želji može povezati kabelom.

pic-40945.jpg

Ovaj kontroler samostalno dominira u online okršajima. Samo ga stavite na stol i gledajte tu dominaciju. U pauzama loading menija čak okreće palačinke.

Nova verzija kontrolera dobila je i audio port, unaprijeđenu ergonomiju, kao i dodatne kontrole na poleđini pomoću kojih ćemo moći spremati i mijenjati u hodu različite postavke kontrolera, od jačine zvuka do osjetljivosti pojedinih tipaka.

Nacon Revolution Pro kontroler u trgovine stiže u prvoj četvrtini 2019. godine po još nepoznatoj cijeni za koju pretpostavljamo kako neće prelaziti 600-ak kuna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano