Vijesti

Stigao je live trailer za PUBG i urnebesan je do bola

“Do you love me?” Voljet ćemo te, PUBG, ako ćeš se dobro vrtjeti i pružiti sate zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ptice na grani znaju da u ponoć izlazi PUBG dolazi na PS4. Nakon što je osvojila PC igrače i provela trnovit put na Xboxu, najpoznatija battle royale igra sprema se osvojiti i srca PS4 igrača. Sve o ovoj igri se zna, no najveća nedoumica sigurno je još uvijek kako će se PUBG zapravo vrtjeti na PS4 konzoli. Čekanje se bliži kraju.

Ako vas u prvom redu zanima kako će to izgledati, odgovor možete dobiti već sutra jer ćemo prvi u Hrvatskoj uživo igrati PUBG i pokušati osvojiti piletinu za večeru. Stoga vas pozivamo na sutrašnji večernji stream uživo, a do tada vam serviramo posljednji live action trailer koji se ovih minuta pojavio na društvenim mrežama. Live action foršpan nabijen akcijom još je jedan dokaz da developeri imaju smisla za šalu. Trailer će vas nasmijati, ostaviti bez daha i dodatno nabrijati na igru. A mi ćemo u ponoć izmoliti još jedan “Oče naš” samo da se ova stvar glatko vrti na PS4! 

https://www.youtube.com/watch?v=bgwrB9qZZg0

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano