Vijesti

Stiže Legendary izdanje za Injustice 2

Svi dodatni likovi su uključeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WB Games i NetherRealm su najavili novo izdanje za njihovu odličnu Injustice 2 tabačinu. Novo izdanje nosi naziv Legendary Edition i donosi nam sve DLC likove koje su developeri izbacili nakon izlaska igre, kao i sve premier skinove iz Ultimate izdanja.

Ovo znači da će svi kupci nove verziji dobiti Darkseida, Red Hooda, Starfire, Sub-Zeroa, Black Mantu, Raidena, Hellboya, Atoa, Enchantress i The Teenage Mutant Ninja Turtles. Svi dodatni premier skinovi imaju poseban izgled, glasove i nove dijaloge.

injustice2legendary

Službeni artwork za novo izdanje.

Legendary izdanje će dodati i novi Learn Hub koji će posluđiti kao prošireni tutorial, a tu je i podizanje level capa likova na 30. level. Pored toga imamo i novi gear, kao i novi augment slot koji se otključava na 30. levelu. Zanimljivo je to da će ovo biti dostupno i ostalim igračima kada ova verzija izađe na tržište. Injustice 2 je izvrsna tabačina koju svakako preporučam, a više o samoj igri možete pročitati u našoj recenziji ovdje.

Legendary Edition stiže 30. ožujka za PS4, PC i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano