Vijesti

Stiže mrežna pucačina World War 3 kao PC eksluziva

Poljaci nam ove godine donose Treći svjetski rat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljski studio The Farm 51, kreatori Get Evena i Painkillera, su objavili kako krajem 2018. godine na Steam dolazi World War 3, online pucačina iz prvog lica koja nam donosi moderan konflikt nacija.

Igra će sadržavati taktike, tehnike i procedure inspirirane stvarnim vojnim akcijama, a studio se pohvalio kako radi s vojnim stručnjacima, te da igra sada ima najautentičniji odnos metak – oklop. Osim toga, implementirana je napredna balistika, sustav težine koji se odnosi na tijelo vojnika, fizika vozila, te kustomizacijski sustav, a sve zajedno će itekako utjecati na igranje.

World War 3 će imati dva moda igranja, Warzone i Recon. Warzone će biti nešto poput Conquesta u Battlefieldu, te će uključivati velike bitke pješaka, oklopnih vozila, aviona i dronova. Recon će s druge strane biti mod igranja fokusiran na taktiku i male timove koji moraju preživjeti u neprijateljskom okruženju dok istodobno moraju uhvatiti visoko vrijedne mete.

Igra se jako bazira na vojnom realizmu, pa možemo očekivati autentična oružja, uniforme i opremu raznih zemalja svijeta. Sve mape su isto tako bazirane na stvarnim lokacijama, poput ulica Varšave, Berlina ili Moskve.

Izvedbe igrača će se nagrađivati resursima kojima možemo osvajati ili braniti teritorij. Svako uništeno vozilo, svaki eliminirani vojnik, svaki ispaljeni metak i svako postignuće će utjecati na veliku interaktivnu mapu koja se stalno mijenja ovisno o uspjesima odnosno neuspjesima pojedine nacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano