Vijesti

Stiže nam nova Alien pucačina za PC i konzole

Fox je kupio novi studio koji će raditi na ovom naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FoxNext Games, 20th Century Fox gaming divizija, je objavila kako su kupili Cold Iron Studios koji će raditi na poptuno novoj pucačini u Alien univerzumu. FoxNext Games je primarno radio na mobilnim igrama, a sada će se s Cold Iron Studios fokusirati na gaming za PC i konzole.

O samoj igri nemamo previše informacija no izdavač je poručio kako su oduševljeni što će Cold Iron Studios raditi na akcijskom “persistent” svijetu u svima nam dobro poznatom univerzumu. Svi koji prate industriju će odmah prepoznati taj pojam i povezati s igrama poput Divisiona ili Destinya. Nije za odbaciti ni mogućnost nekakvog većeg MMO-a. CEO Cold Irona, Craig Zinkievich, je komentirao kako studio ima pozadinu u stvaranju online svijetova i kako jedva čekaju otkriti nove informacije za igru.

Nadamo se samo da će igra proći bolje od Gearboxovih Colonial Marinesa. SEGA još uvijek nije najavila nastavak za genijalni Alien: Isolation. Pitanje je hoće li se to dogoditi budući da SEGA nije bila zadovoljna s prodajom originala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano