Vijesti

Stiže RPG naslov koji radi Iron Maiden

Iron Maiden: Legacy of the Beast naziv je igre koja igrača stavlja u mitologiju legendarnog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je objavljeno kako ćemo ovog ljeta imati prilike zaigrati ovaj besplatan akcijski RPG naslov na iOS i Android platformi. Glavni lik je jedinstvena maskota Iron Maidena, Eddie, koji će moći poprimiti brojne fizičke forme i vještine. Putovat ćemo brojnim svjetovima, putovat ćemo kroz vrijeme, prolaziti kroz bitke i sretati mnoge likove iz bogate kolekcije Iron Maiden albuma. Glazbena podloga će biti obogaćena brojnim pjesmama iz cijele diskografije, uključujući i neke izvedbe uživo, koje nismo imali prilike poslušati dosada.

Osnivatelj benda i legendarni basist, Steve Harris, je izjavio:

“Znamo da su mnogi naši fanovi gameri, te već dugo vremena vjerujemo kako je Eddie i glazba Iron Maidena savršena za ovako nešto. O ovome razmišljamo još od Ed Huntera iz 1999. godine. Sada, u 2016. godini, sve se može izvesti na pametnim telefonima, što igru čini pristupačnijom svim Iron Maiden fanovima i igračima diljem svijeta.”

Igru razvija Roadhouse Interactive, usko surađujući sa članovima benda i menadžment timom, a sve kako bi pružili autentično Iron Maiden iskustvo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano