Vijesti

Stiže novi Nintendo Switch?!

Pa tek nedavno je izašao Switch i već stiže nova verzija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da se Nintendo odlučio pratiti Sony i Microsoft (po ovome pitanju) pa tako 2019. planira izdati novi Switch. Ne znaju se još detalji što će biti sve novo, ali šuška se da će konzola imati novi, poboljšani ekran sličan danšanjim top mobitelima što znači da će biti svijetliji, tanji i da će manje trošiti bateriju. Navodno da se razmatra i nadogradnji hardvera.

Konzola će naravno zadržati sve što je imao i Switch tako da ćete moći igrati igre koje sada imate na novoj konzoli. Analitičari pak misle da je ovo svojevrsna nadogradnja Switcha na jaču verziju što naravno podsjeća na PS4 Pro i Xbox One X. Nintendo želi osvježiti Switch i ponovno “boostati” prodaju konzole koja se do sada prodala u 20 milijuna primjeraka. Ako planirati si ove blagdane kupiti Switch možda bi bilo pametno pričekati jer novi Switch se očekuje u prvoj polovici 2019.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano