Vijesti

Stiže rat u PUBG u obliku klasičnog Team Deathmatcha

Dobro nije baš klasičan, jer runda ima tri ekipe, a i respawn je izveden tako što sletite padobranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Event mod u PUBG-u se zove War, a donosi nam tri ekipe od maksimalno 10 članova koji se bore na malom dijelu mape Erangel, dok svaka od ekipa nastoji prva skupiti 200 bodova kako bi pobijedila u toj rundi.

Osnovna pravila ovog moda su da svaka runda može imati maksimalno 30 igrača raspodijeljenih u 3 ekipe. Odmah nakon što se igrači nađu u avionu stvoriti će se sigurna zona koja će biti vidljiva na mapi.
Sigurna zona će biti ekstremno mala i nikada se neće smanjiti u opsegu, niti će promijeniti lokaciju tijekom igranja runde.

Bodovi se skupljaju odnosno gube na sljedeće načine:

  • Kill: +3 boda
  • DBNO (Down But Not Out): +1 bod
  • Oživljavanje: +1 bod
  • Timska smrt/Timski DBNO: -5 bodova

Ako niti jedna od 3 ekipe ne skupi potrebnih 200 bodova prije nego što istekne 15 minuta koliko traje runda, onda ekipa s najviše bodova automatski postaje pobjednik.

Svi igrači će se stvoriti s jednom nasumično odabranom jurišnom puškom, jednim nasumično odabranim pištoljem, level 1 kacigom, level 1 prslukom i jednom granatom. U slučaju da poginete svaki put se stvarate u drugom avionu iz kojeg morate iskočiti na označeni mali dio mape.

Ovaj Event mod počinje 13. travnja, a trajat će do 16. travnja za sve PC igrače.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano