Vijesti

Što bude kad se spoje Fortnite i Minecraft?

Bude kraj svijeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, znamo da Minecraft i Fortnite nisu svima omiljene igre. I mi smo u manjini jer i ja osobno ne igram niti jednu od navedenih igara. No podaci i činjenice kažu da su Minecraft i Fortnite dvije najpopularnije igre na svijetu. Pogotovo se to odnosi na Minecraft koji i dan danas drži ljestvice zarade i popularnosti, a kako se čini ne misli stati. Istu priču možemo reći za Fortnite. Ne pada jednostavno kao da se nagutao Afričke šljive za cijeli vijek. Zamislite samo kakvu (popularnu) igru bi dobili da se spoje Fort i Minecraft? Milijuni bi se vrtili.

Kako izgleda Fortnite u Minecraft svijetu

Znam da se to pitate svakog dana, pa evo vam kako. Izgleda zapravo odlično i prekrasno. Svi vi koji igrate Fortnite barem jednom ste odlučili skočiti u Retail Row. Barem jednom ste tamo poginuli, a kako bi to sve izgledalo u Minecraft okruženju potrudio nam se pokazati YouTuber SeanBits koji je zaista napravio fantastičan posao. Čovjek je ovo čudo napravio za samo 7 sati i pokazao kako izgleda Retail Row u Minecraft svijetu. Zaista je sve vjerno prebacio do najstinijih detalja.

https://www.youtube.com/watch?v=YdhtDdDBT4Q

Ovo nije njegov prvi rad jer već ranije je rekreirao Tilted Towers u Minecraft okruženju. Ako vas zanima kako ovo sve napraviti, Sean je sa svima podijelio i upute, a ne morate nužno biti igrač ili ljubitelj iti jedne od igara da uživate u ovom zanimljivom videu. Ako vas više zanima Tilted Towers video pogledajte ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=7Mzrl1_366o&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano