Vijesti

Što sve igramo u 11. mjesecu? FFA.hr Gaming Portal (Video)

Još jedan mjesec prepun velikih igara i hitova! 

Baš kao što smo predstavili najveće igre koje igramo ovaj mjesec donosimo vam video u kojemu predstavljamo najveće igre koje ćemo igrati u studenom. Ako ste mislili da je nakon bogatog rujna i listopada nastupila suša onda se naravno varate. U 11. mjesecu ukupno izlazi oko 80 novih naslova, a mi smo u videu obradili najveće samo.

VIDEO VIJEST

https://www.youtube.com/watch?v=BPW2pUfaR-4

Ludi mjesec započinjemo već za koji dan kada za sve menadžere među vama dolazi Football Manager 2019 (PC). Za sve vas starije igrače koji volite Wipeout ili stari dobri Rollcage, stiže GRIP. GRIP je luda i adrenalinska vožnja koja prkosi pravilima gravitacije i u kojoj se ne možete jednostavno prevrnuti na krov. Agent 47 dobio je nove mete za ubiti a svi koji vole serijal – Hitman 2 stiže 13.11. No, Agent 47 nije sam jer 13.11. vraća se legenda svijeta igara. Dolazi nam Spyro: Reignited Trilogy. 

515291 SpyroTrilogy 920x518

Legendarni zmaj vraća se 13.11. u velikom remakeu

Samo dan poslije, 14.11. stiže dolazi Fallout 76. Beta na svim platformama kreće već danas (Xbox je započela prije 7 dana), a dojmovi su zasad pomiješani. Svakako jedna od očekivanijih igara godine dolazi 20.11. a to je naravno Battlefield V. Igru smo odavno prednaručili pa očekujte redovne streamove na našem YouTube kanalu. Mjesec novih igara zaključujemo 27.11. kada dolazi Darksiders III! 

Switch vlasnici nisu nikada imali bolji mjesec

Iako nismo naveli u videeu jer radi se o igrama koje su već došle na druge platforme, Switch vlasnici u studenome dobivaju hrpetinu naslova. Diablo 3: Eternal Collection dolazi već 02.11., Valiant Hearts 06.11., a Civilization 6 stiže 16.11. Isti dan stižu Pokemon Let’s Go Pikachu and Let’s Go Eevee. Warframe je najbolja besplatna igra ikada napravljena a na Switch stiže 20.11. Krajem mjeseca dolazi i ARK: Survival Evolved. Vlasnici Switch konzole zaista imaju razloga za veliko zadovoljstvo.

Što vi planirate kupiti?

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close