Vijesti

Streamanje više nije lagan posao: Dr DisRespectu već dva dana pucaju na kuću

Tko bi mogao očekivati da ćemo jednog dana izvještavati o nečem ovakvom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volio netko ili prezirao ovaj današnji trend streamanja igara, odnosno gledanja drugih kako igraju umjesto da samostalno igraju, mora se priznati i odati počast svima onima koji streamaju, uspijevaju privući publiku i uspješni su u tome. To definitivno nije lagan posao.

Neki streameri svoju publiku privlače svojom vještinom, neki privlače izgledom, neki privlače karizmom, a neki svojim britkim jezikom. Dr DisRespect je jedan od najpopularnijih streamera današnjice, a rekli bismo kako je svoju popularnost stekao kombinirajući sva četiri atributa koja sam naveo ranije.

Među toliko prijatelja mora se pronaći i pokoji neprijatelj

Izgleda kako je Dr DisRespect svojim britkim jezikom stekao i ponekog neprijatelja među svojih više od 2,7 milijuna pratitelja na Twitchu. Jer već dva dana zaredom ovaj streamer i njegova obitelj preživjeli su pucanje na njihovu kuću. Od čega je ovaj drugi put zabilježen uživo na streamu.

Dr DisRespect igra Black Ops 4 Blackout mode, kad se najednom začuju čudni zvukovi, nakon kojih Dr DisRespect uznemireno ustaje. Nakon dvadesetak sekunda Dr DisRespect se vraća, i prije nego što gasi stream poručuje kako je ovo već drugi put u dva dana da mu pucaju na kuću. Ovaj put razbijen je prozor, a kasnije je na Twitteru javljeno kako su streamer i njegova obitelj na sigurnom i svi koraci su poduzeti.

Sve opisano možete pogledati na video klipu priloženom ispod, a mi ćemo svakako javljati kako se ovaj događaj bude razvijao. Pa vi kažite da je lako danas biti streamer.

https://www.youtube.com/watch?v=6Dy14aLSa6I

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano