Vijesti

Streamao Anthem Alphu i popio najveći ban u povijesti

Nestao u 60 sekundi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako to obično bude kad želite biti pametnjaković i kršiti stroge NDA uvjete Anthem Alphe. Ne samo Anthem, nego sva Alpha testiranja igre imaju isti tretman. I to dobro znate ako ste sretni da vas pozovu u testiranje. Mi smo imali sreće, pa je nekolicina nas igrala igru, ali o istoj ne smijemo pisati niti pričati. U e-mailu koji dobijete velikim slovima piše da ne kršite pravila. Kad se logirate u Alphu također piše da o Alpha testiranju nema priče osim na zatvorenom forumu koji je namijenjen tome. Šteta što je forum prvi dan pao, ali ajde kasnije su to sredili.

Naravno, među nama svima bio je jedan “pametnjaković” koji nije pisao po forumima o igri. Nije stavljao slike. “Majstor” je radi nekoliko pregleda i pratitelja ni manje ni više upalio stream Anthema koji je za njega završio neslavno. Osim što je nestao brzinom  munje, EA mu je odlučio obrisati sve igre koje je imao u EA Origins knjižnici. Dakle, sve mu je nestalo. Je li to nepošteno i okrutno previše? Ne znam, ali nemam opravdanja za ovakve likove. OK, da su EA i BioWare smješteni u Hrvatskoj razumio bi da čovjek želi pokušati stream jer realno koje posljedice bi imao? Ovako je popio najveći ban ikada. Bravo majstore.

https://www.youtube.com/watch?v=3tLaf-SjpeA

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano