Vijesti

Sudeći prema zadnje dostupnim videima, Project Judge će biti odlična PlayStation ekskluziva

Nemojte biti ignorantni, već pružite priliku igri kada izađe iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je već glavni Yakuza serijal završio (barem zasada) i krenuo u online vode na mobilne uređaje, treba nekako zadovoljiti fiks ponovnog odlaska na “mjesto zločina” zvano Kamurocho. Srećom, nije trebalo dugo čekati da Ryu Ga Gotoku Studio podari još jedno putovanje na tu destinaciju. Iako će Project Judge načelno biti sasvim drugačija zvjerka nego što je to bila Yakuza, opet će imati dovoljno sličnosti što se tiče pristupa izradi.

https://www.youtube.com/watch?v=laJR6qnqLoI&feature=youtu.be

Borba u igri sa našim novim protagonistom, Takuya Kimurom totalno podsjeća na Yakuzu gdje njegov stil borbe izgleda kao kombinacija Akiyaminog šamaranja nogama i Majiminog breker stila. Tu je i hrpetina stvari koje ćemo moći raditi kao i mini igara koje ćemo moći igrati (House of the Dead, Virtua Fighter, pinball i slično. Zamislite Judge Eyes kao kombinaciju Yakuze i Phoenix Wrighta.

Utrke dronovima? Utrke dronovima!

Segment kada se morate infiltrirati u prostor i trežiti informacije kao što su papirić sa brojem koji otključava sef ili slikanje ljubavnika koji odlaze u Hotel District kao inkriminirajući dokaz su totalno Phoenix Wright spika. Napravite lošu fotografiju koja ne otkriva mnogo i nećete baš zaraditi novce. Pričekajte pravi trenutak i okinite isti par pored table odgovarajućeg hotela i gledajte kako vam se novci slijevaju u džep jer ste pravi Papparazzi.

Naganjanje protivnika uz neizostavne QTE sekvence je uobičajena stavka kao i korištenje dronova za snimanje situacije kada stvari odu vertikalno na određeni kat. Kad smo već kod dronova, znate li igru gdje se možete utrkivanti s dronovima? Ne znam ni ja. Pocket circuit je prošlost, utrke dronovima su sadašnjost! A da lovljenje sumnjivaca ne bude dosadno, pobrine se za to pokoji moment koji je totalno karakterističan za Japance, a to je da uzmeš skateboard, napraviš kickflip i usput pogodiš nogom sumnjiva kroz prozor u automobilu. Tko smišlja ovakve stvari? Što je najbolje, vjerojatno nisam ni zagrebao površinu koliko će toga Project Judge imati.

https://www.youtube.com/watch?v=p19Mou6VjUU

Za priču uopće ne očekujemo da bude išta manje teatralna kao što je bila po pitanju Yakuza serijala. Tu jednostavno mora biti milijun animacija koje se duljinom nebi posramio jedan Metal Gear Solid ispunjenih raznim dramama, spletkama, smješnim situacijama i svime ostalime.

Japanci će kao i obično imati sreću i uživati u igri već 13.12.2018. za PlayStation 4, dok ćemo se mi ostali trebati strpiti sve do iduće godine. Nije poznato točno kada, ali poučeni iskustvom pretpostavljamo da je za prevođenje igre takvog kalibra potrebno 9 do 12 mjeseci. Za sve nestrpljive, tu je demo (na japanskom PS Storeu).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano