Vijesti

Sutra dolazi nova PUBG mapa na PlayStation 4 i Xbox One

Šteta što nije došla za vikend!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUBG Vikendi mapa dostupna je već neko vrijeme za PC, a konačno izlazi sutra iz faze testiranja i dolazi službeno na konzole, tako da će sutra biti važan dan za sve konzolaške igrače PUBG-a koji je dobio novi život na PlayStationu 4. PUBG je naime bio najprodavanija digitalna igra na PlayStationu 4 u prosincu. Iako košta 199kn, igrači su očito jedva čekali dolazak PUBG igre na PlayStation 4. Kao što znate, Vikendi je snježna mapa, veličine 6x6km i smještena na Jadransko more tik uz planinu “Kreznic.” Budući da je puna snijega pratite dobro otiske u snijegu koji vam mogu pomoći da dođete do piletine za večeru.

1425px Vikendi Map

Obucite se toplo i zagrijte ruke jer Vikendi sutra stiže na konzole

Inače, mi smo isto naveli u našoj video i pisanoj recenziji kako je PUBG ako volite battle royale žanr još uvijek isplativa kupnja, pogotovo sad kad igra nudi već pristojan broj mapa. Osim Vikendi mape, tu su još Sanhok, Miramar i Erangel mapa. Inače, PUBG suprotno mišljenjima nije niti blizu mrtav. Štoviše, ponovno nakon dužeg vremena bilježi porast u broju aktivnih igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=hfjazBN0DwA

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano