Vijesti

Sutra stižu velike promjene u Call of Duty: Blackout battle royale – nove lokacije na mapi i popravljanje armora

Promjene će doživjeti svi modeovi u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operation Absolute Zero naslov je nove velike nadogradnje koju Treyarch i Activision pripremaju za Call of Duty: Black Ops 4. Promjene stižu u sva tri dijela igre: Multiplayer, Blackout i Zombies.

U Multiplayer stiže novi specijalist, odnosno specijalistica hakerica Zero koja će na raspolaganju imati alate za hakiranje i odvlačenje pažnje protivnicima. Još uvijek ne znamo točno o kakvim se specijalnostima radi, ali sve ćemo saznati u utorak 10. 11.

Velike promjene u Blackoutu

Dan ranije ćemo se u Blackoutu igrati s novim gameplay mehanikama, poput popravljanja armora što je dobrodošla promjena koja bi mogla kompletno promijeniti način na koji igramo i taktički pristup ovom battle royale modeu. Poboljšana je i zvučna podloga, dok će SDM snajper i omiljeni nam Spitfire biti dodatno izbalansirani (vjerojatno se radi o nerfovima – pogoršanjima), pa imajte to na umu prije nego se samouvjereno upustite u 1vs1 okršaje s tim puškama, jer one će se ponašati drugačije.

hijacked.jpg

Novu lokaciju na mapi na Twitteru je prvi nagovijestio ni više ni manje nego nogometaš Neymar.

Isti dan čitav niz promjena primijetiti ćemo i na samoj mapi, jer stiže zima, što ćemo prvenstveno primijetiti na promjeni nijanse zelenila, slabijem zimskom osvjetljenju, dok vizualne promjene stižu i na manje/više sve lokacije na mapi. Međutim, najveća promjena stiže u utorak, kad će se na sjeverozapadu pojaviti jahta iz kultne Hijacked mape.

Stiže i nešto što smo dugo očekivali – ARAV blindirano vozilo s montiranom strojnicom za čitavi squad. Borbe će od ponedjeljka biti znatno raznovrsnije, to je sigurno. A nakon toga u nadolazećim tjednima i uoči blagdana stiže prigodno zasnježenje i grudanje, ali i neke korisne mogućnosti poput mogućnosti organiziranja i pokretanja vlastite Blackout igre.

Blackmarket totalno je izmijenjen

Mrvicu, odnosno mrvetinu ljubavi dobiti će i Zombies mode s dnevni izazovima i mogućnošću hvalisanja na internetu ostvarenim rezultatima u igri. Tako ćemo moći podijeliti statistike pomoću posebnog koda koji će se generirati nakon svake odigrane igre.

Promjene stižu i u Blackmarket koji je sad kompletno prerađen i pojednostavljen, a više o svemu možete pronaći na službenom blogu igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano